VÅRA TJÄNSTER         |         OM OSS         |         LÄNKAR         |         AFFÄRSVILLKOR         |         HEM

Om oss

Äpplekullens Bil & Däckservice AB är en professionell bilverkstad som servar och reparerar alla bilmärken med kunskap och utrustning som klarar även den moderna och avancerade tekniken. 

Du hittar Äpplekullens Bilservice i Kållered.

Rätt kvalité på arbete och delar

Det är av största vikt att din bil sköts enligt biltillverkarens rekommendationer. Miljö och säkerhet, och inte minst din egen ekonomi, är beroende av att du underhåller din bil på ett korrekt sätt.

Det är inte bara arbetet som måste utföras korrekt utan det är även viktigt att man använder reservdelar med likvärdig eller bättre kvalité än de som biltillverkaren föreskriver.

Definitionen ”originaldelar”, som gärna används av märkeshandeln, är missvisande. I dag är ca 80 % av alla komponenter i en bil tillverkade av externa leverantörer.

Tack vare ett EU-beslut som trädde i full kraft 1/10-03 är det inte längre tillåtet att bestämma en produkts kvalité utifrån förpackningen eller varumärket.

Det är fallet när t.ex. SAAB levererar en bränslepump i SAABs ”originalförpackning”, men som är tillverkad av Walbro, samma Walbro som Mekonomen köper sina bränslepumpar ifrån etc.

Det är från 1/10-03 produktens kvalité som är avgörande och inte namnet på förpackningen.


Kontakt

Äpplekullens Bil & Däckservice

Ekenleden 1
428 36 Kållered

Tel: 031- 795 12 00
Fax: 031- 795 11 50
Mobil: 0735-361705
E-mail:
Karta»